Biologická aktiva v účetnictví ČR - Hlávková, Tereza; Dvořáková, Dana, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Práce se zabývá problematikou účtování zvířat a rostlin v podmínkách právních norem České republiky. Popisuje způsoby účtování a oceňování při pořízení biologických aktiv. A dále se zabývá účetními odpisy a vyřazováním těchto aktiv z majetku účetní jednotky.
Vedoucí práce: Dana Dvořáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses