Právní úprava uzavírání pojistných smluv a jejich ukončování - Krupová, Tereza; Gruber, Petr, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Práce se věnuje účinné právní úpravě postupu uzavírání a ukončování pojistných smluv. Cílem práce je dále popsat vývoj institutu pojistné smlouvy, důvody pro regulaci jejího uzavírání a upozornit na některé souvislosti a problémy, které se mohou vyskytnout jak v průběhu tvorby, tak během trvání a ukončování smluvního pojištění.
Vedoucí práce: Petr Gruber
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses