Zhodnocení podnikatelského záměru - Kameníčková, Andrea (2009)
Bakalářská práce popisuje, jak by měl konkrétní podnikatelský záměr vypadat, co je důležité pro jeho vypracování a na základě čeho lze podnikatelský plán vyhodnotit. První část práce shrnuje teoretické poznatky z oblasti podnikání a tvorby podnikatelského plánu, druhá část práce je praktická a je zaměřena na vypracování a vyhodnocení konkrétního podnikatelského plánu nově vznikající společnosti s hlavním předmětem podnikání -- chladová terapie.