Zhodnocení podnikatelského záměru - Kameníčková, Andrea; Neumaierová, Inka, 1960-; Dubský, Arnošt; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Bakalářská práce popisuje, jak by měl konkrétní podnikatelský záměr vypadat, co je důležité pro jeho vypracování a na základě čeho lze podnikatelský plán vyhodnotit. První část práce shrnuje teoretické poznatky z oblasti podnikání a tvorby podnikatelského plánu, druhá část práce je praktická a je zaměřena na vypracování a vyhodnocení konkrétního podnikatelského plánu nově vznikající společnosti s hlavním předmětem podnikání -- chladová terapie.
Vedoucí práce: Inka Neumaierová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses