Finanční struktura logistické a přepravní společnosti - Kučerová, Renata; Marek, Petr; Brabenec, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Obsah této bakalářské práce představuje finanční struktura konkrétní společnosti. Jedná se o akciovou společnost C.S.CARGO, která patří k největším kamionovým přepravcům na území České republiky. Část této práce je věnována optimalizaci kapitálové struktury, dále jsou zde popsány nejznámější teoretické přístupy k volbě kapitálové struktury podniku. Analytická část bakalářské práce začíná nastíněním výchozího stavu finanční struktury analyzované společnosti, ze které jsou počítány průměrné náklady kapitálu. Dále je v této práci provedena analýzu vlivu, jaký by měla primární emise akcií (o různé výši) na kapitálovou strukturu podniku z hlediska vážených průměrů kapitálových nákladů.
Vedoucí práce: Petr Marek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses