Finanční analýza - Švarc, Michal; Kopalová, Helena; Horník, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Finanční analýza
Vedoucí práce: Helena Doláková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses