Zpoplatnění silniční dopravy ve Španělsku - Kajml, Ondřej (2009)
Bakalářská práce se zabývá zpoplatněním pozemních komunikací s důrazem na výkonové zpoplatnění, ostatní způsoby zpoplatnění jen krátce shrnuje. Tato práce také popisuje a srovnává technologie elektronického výběru poplatků. Praktická část je věnována systému elektronického výběru mýta ve Španělsku, a jeho vyhodnocení.