Zpoplatnění silniční dopravy ve Španělsku - Kajml, Ondřej; Zelený, Lubomír; Novotný, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Bakalářská práce se zabývá zpoplatněním pozemních komunikací s důrazem na výkonové zpoplatnění, ostatní způsoby zpoplatnění jen krátce shrnuje. Tato práce také popisuje a srovnává technologie elektronického výběru poplatků. Praktická část je věnována systému elektronického výběru mýta ve Španělsku, a jeho vyhodnocení.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; silniční doprava; bakalářské práce; road traffic; bachelor's theses