Strategická analýza podniku - Matoušková, Irena; Krause, Josef, 1978-; Holeček, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Tato práce na téma "Strategická analýza podniku" se zabývá analýzou vnitřních procesů, zdrojů, schopností, ale i vlivu okolí na fungování podniku. Sledovaným podnikem je stavební společnost Skanska, která působí na území České a Slovenské republiky jako holdingová společnost s centrálou ve Švédsku. Cílem práce je na základě provedených analýz a zkoumání provést doporučení pro vhodnou strategii podniku.
Vedoucí práce: Josef Krause
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses