Zavádění nového finančního produktu na trh - Opatová, Barbora; Koudelka, Jan; Siuda, Richard; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Práce analyzuje proces zavádění nového finančního produktu společnosti Conseq Investment Management, a.s. na trh. Novým produktem je Investiční hypotéka. Teoretická část je zaměřena na jednotlivé fáze zavádění, proces adaptace a marketingový mix. V praktické části je představena společnost Conseq Investment Management, a.s., její základní produkty a je popsán proces zavádění produktu Investiční hypotéka na trh. V závěru jsou navžena doporučení společnosti pro zlepšení pozice tohoto produktu a trhu.
Vedoucí práce: Jan Koudelka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; finanční služby; diplomové práce; financial services industry; master's theses