Specifika evidence dlouhodobého majetku v konkrétních podmínkách příspěvkové organizace - Straka, Michal; Nováková, Štěpánka, 1945-; Kratochvil, Radim; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Diplomová práce upozorňuje na problémy, které řeší příspěvkové organizace při účtování o dlouhodobém majetku. Problematika je ilustrována na konkrétním příkladu vybrané příspěvkové organizace. Nadále je řešena možnost financování příspěvkové organizace krátkodobým bankovním úvěrem.
Vedoucí práce: Štěpánka Nováková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; příspěvkové organizace; diplomové práce; nonprofit organizations; master's theses