Ocenění Pražských vodovodů a kanalizací a.s. - Mrkos, Martin; Mařík, Miloš, 1947-; Hejduková, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Cílem diplomové práce je zjistit odhad tržní hodnoty společnosti Pražské vodovody a kanalizace, a.s. k 1.1.2009. V první části je uveden stručný profil společnosti, následuje popis specifik sektoru, ve kterém firma působí. Následuje strategická analýza, analýza finanční, prognóza generátorů hodnoty a sestavení finančního plánu. Vlastní ocenění je provedeno metodou DCF Equity, alternativní metoda je metoda tržního porovnání.
Vedoucí práce: Miloš Mařík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; vodárenství; finanční analýza; voda; diplomové práce; water supply engineering; financial analysis; water; master's theses