Národní muzeum, jeho marketing a projekt pro zatraktivnění stálé expozice - Novotná, Lucie; Zamazalová, Marcela; Černá, Jitka, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce pojednává o marketingu v muzejnictví. Se zaměřením na marketingový výzkum, především pak průzkum muzejního publika. Vedle obecných informací je jádrem práce Národní muzeum, jeho marketing a průzkum návštěvníků této instituce. V závěrečné části práce je na základě získaných poznatků z primárního i sekundárního průzkumu navržen projekt, který má dodat expozici Národního muzea moderní prvek a podnítit muzejní publikum k další návštěvě.
Vedoucí práce: Marcela Zamazalová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; muzejnictví; diplomové práce; museum management; master's theses