Konsolidovaná účetní závěrka - Šmídová, Jana (2009)
Konsolidace účetních výkazů podle předpisů ČR a podle IFRS. Vymezení konsolidačního celku. Úpravy individuálních závěrek. Vyloučení vzájemných vztahů. Konsolidační rozdíl. Metody a postup při konsolidaci účetních výkazů.