Konsolidovaná účetní závěrka - Šmídová, Jana; Strouhal, Jiří, 1980-; Cardová, Zdenka, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Konsolidace účetních výkazů podle předpisů ČR a podle IFRS. Vymezení konsolidačního celku. Úpravy individuálních závěrek. Vyloučení vzájemných vztahů. Konsolidační rozdíl. Metody a postup při konsolidaci účetních výkazů.
Vedoucí práce: Jiří Strouhal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses