Finanční plánování ve společnosti Channel Crossings - Bican, Vítězslav; Mikovcová, Hana, 1959-; Klečka, Jiří, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Tato diplomová práce se zabývá finančním plánováním. Na jedné straně jeho teoretickým uchopením a na straně druhé aplikací na konkrétní podnik, společnost Channel Crossings. Hlavním cílem práce je zhodnocení procesu finančního plánování v konkrétní společnosti a zároveň identifikace toho, jakým způsobem jsou v praxi tohoto podniku používány přístupy známé z teorie finančního managementu. Poznatky této práce by měly být využitelné jak pro zhodnocení teoretických přístupů k finančnímu plánování, tak pro vedení společnosti k přehodnocení a zkvalitnění jejich stávajícího plánovacího procesu.
Vedoucí práce: Hana Mikovcová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses