Motivační systém retailingové firmy - Stejskalová, Šárka (2007)
Práce se snaží nalézt ideální motivační systém ve firmě a popsat prvky, ze kterých se skládá. V teoreticé části jsou vysvětleny základní pojmy z oblasti motivace a stimulace a uvedeny základní teorie motivace. Praktická část obsahuje popis činností a přístupů k zaměstnancům ve společnostech s úspěšně fungujícím motivačním systémem. Z jejich srovnávání je vyvozeno,jakými prvky a aktivitami by měl být motivační systém tvořen.