Motivační systém retailingové firmy - Stejskalová, Šárka; Turnerová, Lenka, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce se snaží nalézt ideální motivační systém ve firmě a popsat prvky, ze kterých se skládá. V teoreticé části jsou vysvětleny základní pojmy z oblasti motivace a stimulace a uvedeny základní teorie motivace. Praktická část obsahuje popis činností a přístupů k zaměstnancům ve společnostech s úspěšně fungujícím motivačním systémem. Z jejich srovnávání je vyvozeno,jakými prvky a aktivitami by měl být motivační systém tvořen.
Vedoucí práce: Lenka Turnerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses