Zhodnocení marketingové strategie Ferrari - Fiala, Jakub; Procházka, Jan; Stříteský, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem této práce je zhodnocení marketingové strategie automobilky Ferrari s přihlédnutím ke specifikům marketingu luxusního zboží. Hlavním nástrojem práce je situační analýza, jejíž hlavní poznatky jsou shrnuty do SWOT analýzy, z níž je vyvozeno konečné zhodnocení.
Vedoucí práce: Jan Procházka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; luxus; bakalářské práce; luxury; bachelor's theses