Metody hodnocení banky z pohledu odlišných skupin uživatelů - Habina, Martin (2009)
Má bakalářská práce je věnována specifické problematice hodnocení bank, jehož správné uchopení je podmínkou úspěchu ve složitém finančním prostoru. Cílem práce bylo nastínění problematiky hodnocení bank v širším kontextu dynamicky se rozvíjejícího ekonomického prostředí. Odlišnosti hodnotitelských procesů byly vyloženy na celém uživatelském spektru. Rozsah práce mi umožnil obecně popsat postupy, vystihnout principy a vazby mezi jednotlivými uživatelskými skupinami a metodami, které používají. Je důležité zdůraznit, že u většiny hodnotitelských subjektů ani nemáme k dispozici postup jejich analýzy, jelikož její přesná podoba je předmětem obchodního tajemství.