Metody hodnocení banky z pohledu odlišných skupin uživatelů - Habina, Martin; Půlpánová, Stanislava, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Má bakalářská práce je věnována specifické problematice hodnocení bank, jehož správné uchopení je podmínkou úspěchu ve složitém finančním prostoru. Cílem práce bylo nastínění problematiky hodnocení bank v širším kontextu dynamicky se rozvíjejícího ekonomického prostředí. Odlišnosti hodnotitelských procesů byly vyloženy na celém uživatelském spektru. Rozsah práce mi umožnil obecně popsat postupy, vystihnout principy a vazby mezi jednotlivými uživatelskými skupinami a metodami, které používají. Je důležité zdůraznit, že u většiny hodnotitelských subjektů ani nemáme k dispozici postup jejich analýzy, jelikož její přesná podoba je předmětem obchodního tajemství.
Vedoucí práce: Stanislava Půlpánová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: finance [obor bakal. práce]; finanční analýza; bankovnictví; bakalářské práce; financial analysis; banking; bachelor's theses