Ekonomická analýza podniku Česká unigrafie, a.s. - Krajňák, Jakub; Vávrová, Hana, 1970-; Kolářová, Blanka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Ako tému bakalárskej práce som si zvolil ekonomickú analýzu podniku Česká Unigrafia, a.s. Zameral som sa na výpočet a interpretáciu ukazovateľov rentability (vrátane DuPontovho rozkladu), aktivity, likvidity a zadĺženosti. Taktiež som analyzoval podnik z pohľadu dodržiavania bilančných pravidiel, ďalej horizontálnej a vertikálnej analýzy a taktiež som previedol hodnotenie podniku na základe banktrotných modelov, ako napríklad Altmanov index a pod. Ďalšími časťami mojej práce boli ešte analýza pracovného kapitálu, prevádzkovej páky, nákladovej funkcie, produktivity, analýzy zásob a porovnanie s oborom.
Vedoucí práce: Hana Vávrová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; analýza; bakalářské práce; analysis; bachelor's theses