Konvergence České a Slovenské republiky k EMU srovnání a důsledky - Lorenc, Jan; Blahová, Naďa, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Práce popisuje probíhající proces konvergence České republiky a proces proběhlé konvergence Slovenské republiky k Hospodářské a měnové unii Evropské unie a zavedení jednotné evropské měny (eura) v těchto zemích. Přínáší též pohled na možné dopady ze zavedení eura. Zejména se jedná o srovnání a analýzu výhod a nevýhod plynoucích z tohoto kroku. Práce rovněž přibližuje budoucí vývoj v České republice.
Vedoucí práce: Naděžda Blahová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: finance [obor bakal. práce]; euro; bakalářské práce; euro; bachelor's theses