Logistické řízení reklamací v distribučním řetězci - Vopatřilová, Lenka (2009)
Tato bakalářská práce se ve své teoretické části zabývá zakaznickým servisem a zpětnou logistikou. V praktické části poté navazuje zobrazením procesu řešení logistických reklamací ve firmě Fujitsu Siemens Computers s.r.o. a návrhy doporučení pro jeho zefektivnění.