Logistické řízení reklamací v distribučním řetězci - Vopatřilová, Lenka; Melechovský, Jan; Šrajbr, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Tato bakalářská práce se ve své teoretické části zabývá zakaznickým servisem a zpětnou logistikou. V praktické části poté navazuje zobrazením procesu řešení logistických reklamací ve firmě Fujitsu Siemens Computers s.r.o. a návrhy doporučení pro jeho zefektivnění.
Vedoucí práce: Jan Melechovský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; skladování; bakalářské práce; storage; bachelor's theses