Životní pojištění a jeho role ve financování bydlení - Chudá, Klára; Radová, Jarmila; Málek, Jiří, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Práce pojednává především o financování bydlení a zaměřuje se na možné přístupy dosažení tohoto cíle. Má tří hlavní a podstatné části. První část jsem věnovala obecné charakteristice životního pojištění a jejích druhů. Také jsem zde uvedla propojení životního pojištění a hypotéky. V druhé, nejobsáhlejší části jsem se zabývala zmíněným financováním bydlení a to především úvěry. Podrobněji jsem rozebrala oblast úvěrů ze stavebního spoření a hypotečních úvěrů. A nakonec třetí část je věnována shrnutí a vyznačení důležitosti existence životního pojištění v propojení s financováním bydlení.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses