Analýza personální práce (personálních činností) - Stránská, Michaela; Šikýř, Martin, 1974-; Stříteský, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Záměrem bakalářské práce je za pomoci pozorování a dotazování analyzovat personální činnosti v rodinné firmě GRUND a. s. Konkrétně se jedná o následující činnosti: vytváření a analýza pracovních míst, plánování lidských zdrojů, získávání a výběr pracovníků, přijímání a adaptace pracovníků, řízení pracovního výkonu a hodnocení pracovníků, vzdělávání a rozvoj pracovníků a odměňování pracovníků. Jde o to zjistit, jakým způsobem jsou jednotlivé činnosti ve firmě prováděny, jaké jsou zažité postupy při řešení určitých situací souvisejících s personální prací a zda by bylo možné nějakým způsobem zefektivnit celou oblast personalistiky.
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses