Finanční analýza společnosti Domita, a.s. - Blažková, Lucie (2009)
Cílem práce je provedení analýzy finanční situace společnosti Domita, a.s. v letech 2004-2007. Práce se rozděluje do dvou částí- teoretické a praktické. Teoretická část popisuje základní východiska finanční analýzy a použitý metodický aparát. V praktické části je na společnosti Domita a.s. provedena aplikace teoretických poznatků s cílem vyhodnotit její finanční situaci.