Finanční analýza společnosti Domita, a.s. - Blažková, Lucie; Sieber, Martina; Horník, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem práce je provedení analýzy finanční situace společnosti Domita, a.s. v letech 2004-2007. Práce se rozděluje do dvou částí- teoretické a praktické. Teoretická část popisuje základní východiska finanční analýzy a použitý metodický aparát. V praktické části je na společnosti Domita a.s. provedena aplikace teoretických poznatků s cílem vyhodnotit její finanční situaci.
Vedoucí práce: Martina Sieber
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses