Le secteur de la parfumerie en France - Chodounská, Kateřina; Kozmová, Jana, 1949-; Müllerová, Františka, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Práce v úvodu stručně mapuje historii sektoru parfumérie ve Francii. V hlavní části se pak zaměřuje na současné trendy v tomto sektoru a odlišnosti od původních trendů u jednotlivých složek finálního produktu podle marketingových 4P. Vysvětluje hlavně přechod od "artisants" k velkým firmám, roli distribuce, reklamy apod.
Vedoucí práce: Jana Kozmová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses