Analýza systému podnikového vzdělávání - Vašková, Lucie (2009)
Bakalářská práce poukazuje na důležitost vzdělávání a popisuje jeho základní formy a metody. Cílem praktické části je analyzovat systém vzdělávání podniku Chládek a Tintěra Havlíčkův Brod, a.s. a při nalezení nedostatků v tomto systému navrhnout lepší řešení. V práci jsou také detailně popsány dvě vzdělávání podniku. Následně jsou vzájemně porovnány z několika hledisek.