Analýza systému podnikového vzdělávání - Vašková, Lucie; Jindřich, Tomáš, 1980-; Mazánek, Oldřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Bakalářská práce poukazuje na důležitost vzdělávání a popisuje jeho základní formy a metody. Cílem praktické části je analyzovat systém vzdělávání podniku Chládek a Tintěra Havlíčkův Brod, a.s. a při nalezení nedostatků v tomto systému navrhnout lepší řešení. V práci jsou také detailně popsány dvě vzdělávání podniku. Následně jsou vzájemně porovnány z několika hledisek.
Vedoucí práce: Tomáš Jindřich
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; vzdělávání zaměstnanců; vzdělávání; bakalářské práce; employee training and education; education; bachelor's theses