Finanční analýza Vespo Medlešice, s.r.o. - Doležal, Jiří (2009)
Tato bakalářská práce zhodnocuje finanční zdravi reálného podniku VEsPO, s.r.o. Pozornost je zaměřena na poměrové ukazatele, bonitní modely a ekonomickou přidanou hodnotu podniku.