Finanční analýza Vespo Medlešice, s.r.o. - Doležal, Jiří; Cimický, Jan; Chýna, Vladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Tato bakalářská práce zhodnocuje finanční zdravi reálného podniku VEsPO, s.r.o. Pozornost je zaměřena na poměrové ukazatele, bonitní modely a ekonomickou přidanou hodnotu podniku.
Vedoucí práce: Jan Cimický
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; zadluženost; bakalářské práce; debt; bachelor's theses