Analýza výrobního procesu v podniku AL Invest Břidličná, a. s. - Juříček, Tomáš (2009)
Bakalářská práce poskytuje pohled na výrobní proces podniku se zaměřením na systém plánování od okamžiku přijetí zakázky až po její dokončení. Na základě získaných informací se snaží najít slabá místa systému plánování a navrhnout možné kroky pro zlepšení současného stavu. Tato práce upozorňuje na nedostatky implementovaného softwarového produktu pro plánování a nedostatek tvůrčích a zkušených pracovníků pro zlepšení plánování.