Analýza výrobního procesu v podniku AL Invest Břidličná, a. s. - Juříček, Tomáš; Svobodová, Hana, 1961-; Novák, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Bakalářská práce poskytuje pohled na výrobní proces podniku se zaměřením na systém plánování od okamžiku přijetí zakázky až po její dokončení. Na základě získaných informací se snaží najít slabá místa systému plánování a navrhnout možné kroky pro zlepšení současného stavu. Tato práce upozorňuje na nedostatky implementovaného softwarového produktu pro plánování a nedostatek tvůrčích a zkušených pracovníků pro zlepšení plánování.
Vedoucí práce: Hana Svobodová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses