Finanční rozhodování AIESEC - Beran, Marek (2009)
Cílem této bakalářské práce je sestavit ideální rozpočet podle metody Balance Scorecard v neziskové organizaci. Snažil jsem se poukázat na největší rozdíly mezi ziskovou organizací a neziskovou organizací. Celý model jsem aplikoval na jednu z poboček neziskové organizace.