Finanční rozhodování AIESEC - Beran, Marek; Zouhar, Tomáš, 1981-; Mydlo, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Cílem této bakalářské práce je sestavit ideální rozpočet podle metody Balance Scorecard v neziskové organizaci. Snažil jsem se poukázat na největší rozdíly mezi ziskovou organizací a neziskovou organizací. Celý model jsem aplikoval na jednu z poboček neziskové organizace.
Vedoucí práce: Tomáš Zouhar
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses