Finanční analýza Danone a.s. - Andělová, Irena; Kopkáně, Heřman; Tyll, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Tato práce provádí finanční analýzu společnosti Danone a.s. v letech 2003 až 2007 z pohledu externího analytika. Práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou popsány metody finanční analýzy, které jsou použity v praktické části. Praktická část obsahuje horizontální a vertikální analýzu, analýzu poměrových ukazatelů, čistý pracovní kapitál, analýzu cash flow, rozklad ukazatele ROE, modely predikce finanční tísně, porovnání s odvětvím a se dvěma vybranými konkurenty.
Vedoucí práce: Heřman Kopkáně
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses