Finanční analýza společnosti Lázně Teplice v Čechách, a.s. - Nováková, Pavla; Vochozka, Marek, 1976-; Krause, Josef, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Hlavním cílem této bakalářské práce je na základě finanční analýzy zhodnotit finanční zdraví společnosti Lázně Teplice v Čechách, a.s. v letech 2004 až 2007. Jedná se o finanční analýzu z pohledu externího uživatele. K posouzení finanční situace společnosti byla použita horizontální a vertikální analýza účetních výkazů, poměrová analýza a některé vícerozměrné modely predikce finanční tísně. Součástí práce je i odvětvové srovnání s vybranými lázeňskými společnostmi v ČR.
Vedoucí práce: Marek Vochozka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses