Analýza systému odměňování - Kubík, Václav; Stříteský, Marek; Šikýř, Martin, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem bakalářské práce je analyzovat systém odměňování ve společnosti EKOLS PRAHA spol. s r.o. Popisuje jakým způsobem jsou mzdy tvořeny, jaké formy odměňování jsou použity pro jednotlivé kategorie pracovníků a průzkum zda jsou zaměstnanci spokojeni s jednotlivými aspekty odměňování.
Vedoucí práce: Marek Stříteský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; motivace; bakalářské práce; motivation (psychology); bachelor's theses