Ochrana spotřebitele při nákupu nemovitosti - Hodboď, Radek (2009)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu kvality poskytovaných služeb realitních kanceláří a problematiku ochrany spotřebitele související s minimální legislativní regulací obchodu s nemovitostmi v České republice.