Ochrana spotřebitele při nákupu nemovitosti - Hodboď, Radek; Horová, Olga; Mastracci, Daniele; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu kvality poskytovaných služeb realitních kanceláří a problematiku ochrany spotřebitele související s minimální legislativní regulací obchodu s nemovitostmi v České republice.
Vedoucí práce: Olga Horová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; ochrana spotřebitele; bakalářské práce; consumer protection; bachelor's theses