Řešení důsledků pracovních úrazů v podmínkách České republiky - Burešová, Nina; Ducháčková, Eva, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Bakalářská práce pojednává o problematice pojištění pracovních úrazů. V úvodní kapitole jsem nastínila historický vývoj tohoto pojištění a dále jsem rozebrala pracovní úrazovost v ČR do roku 2007. V navazující kapitole je rozebrán současný přístup řešení pojištění pracovních úrazů, jsou zde uvedeny klady i zápory této úpravy. V poslední kapitole se zabývám možnými přístupy řešení současné situace a na závěr jsem navrhla vlastní řešení pojištění pracovních úrazů.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; pojištění; bakalářské práce; insurance; bachelor's theses