Finanční analýza - Otrusinová, Veronika (2009)
Bakalářská práce hodnotí finanční situaci podniku pomocí ukazatelů finanční analýzy. Na základě výstupů provedené finanční analýzy se snaží najít doporučení, která by pomohla zlepšit hospodaření společnosti. V průběhu let můžeme sledovat pozitivní vývoj společnosti a je nepravděpodobné, že by společnost v budoucnu čelila velkým finančním problémům.