Finanční analýza - Otrusinová, Veronika; Cimický, Jan; Chýna, Vladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Bakalářská práce hodnotí finanční situaci podniku pomocí ukazatelů finanční analýzy. Na základě výstupů provedené finanční analýzy se snaží najít doporučení, která by pomohla zlepšit hospodaření společnosti. V průběhu let můžeme sledovat pozitivní vývoj společnosti a je nepravděpodobné, že by společnost v budoucnu čelila velkým finančním problémům.
Vedoucí práce: Jan Cimický
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; pracovní kapitál; finanční analýza; bakalářské práce; working capital; financial analysis; bachelor's theses