Analýza portfolia na českých trzích - Máj, Dalibor; Kalčevová, Jana; Lagová, Milada, 1941-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Práce popisuje základní možnosti analýzy portfolia, které je tvořeno reálnými daty. Celá úloha řešena jako lineární v optimalizačních programech. U každého investičního instrumentu jsou zásadní 3 faktory - riziko, likvidita a výnos. Výstup je prezentován v souboru MS Excel.
Vedoucí práce: Jana Kalčevová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: statistika a ekonometrie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses