Výhody pořízení free software pro malé a střední podniky - Drška, Miroslav; Lorenc, Miroslav, 1974-; Theodor, Michal, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Práce se zabývá analýzou vhodnosti použití svobodného softwaru ve firemním prostředí s důrazem na malé a střední podnikání. Předkládá základní informace o jednotlivých softwarových kategoriích. Uvádí obecné aspekty implementace svobodného softwaru v podniku. Ve fiktivním podniku porovnává náklady na svobodný a nesvobodný software.
Vedoucí práce: Miroslav Lorenc
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses