Finanční analýza - Nestrojilová, Daniela (2009)
Bakalářská práce obsahuje informace shromážděné z dostupné literatury týkající se problematiky finanční analýzy. Cílem mé práce je provenení finanční analýzy firmy MANN + HUMMEL (CZ) s.r.o., která síldí v Nové Vsi na Vysočině. Zanalyzovala jsem období od roku 2004 do roku 2008. Na základě analýzy poté vyhodnotím finanční situaci firmy. Práce je doprovázena tabulkami i přehlednými grafickými ukázkami.