Finanční analýza - Nestrojilová, Daniela; Cimický, Jan; Chýna, Vladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Bakalářská práce obsahuje informace shromážděné z dostupné literatury týkající se problematiky finanční analýzy. Cílem mé práce je provenení finanční analýzy firmy MANN + HUMMEL (CZ) s.r.o., která síldí v Nové Vsi na Vysočině. Zanalyzovala jsem období od roku 2004 do roku 2008. Na základě analýzy poté vyhodnotím finanční situaci firmy. Práce je doprovázena tabulkami i přehlednými grafickými ukázkami.
Vedoucí práce: Jan Cimický
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses